su

گل سوسن

su

گل سوسن

۱۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است

ر سال ۱۳۷۶ پس از سال ها مطالعه و بررسی، برنامه آموزش دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته راهنمایی و مشاوره را اعضاء شاخه مشاوره شورای عالی برنامه ریزی وزارت فرهنگ و آموزش عالی ابلاغ کردند. دراین برنامه به دانشگاه های علامه طباطبایی، تربیت معلم، شهیدبهشتی، شهیدچمران و دانشگاه اصفهان در مقطع کارشناسی و به دانشگاههای علامه طباطبایی و تربیت معلم در مقطع کارشناسی ارشد مجوز تأسیس دوره داده شد.
از سال ۱۳۶۸ اولین دوره دانشجویان کارشناس راهنمایی و مشاوره پذیرش شد و تا کنون همه ساله پذیرش دانشجو ادامه داشته است، دوره کارشناسی ارشد راهنمایی و مشاوره از بهمن سال ۱۳۷۷ تأسیس گردید.
از آنجاکه طبق رأی مورخ ۳۱/۵/۷۴ شورای عالی برنامه ریزی نام رشته راهنمایی و مشاوره به مشاوره تبدیل شد و دوره کارشناسی ارشد دانشگاه ها موظف شدند و چهار گرایش به پذیرش دانشجو در چهار گرایش اقدام کنند؛ دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۸۲ در دو گرایش خانواده و شغلی اقدام به پذیرش دانشجو کرد. البته مجوز دو گرایش مدرسه و توان بخشی را نیز دارا است و می‌تواند در آن دو گرایش نیز پذیرش دانشجو انجام دهد.
شورای عالی برنامه ریزی، در سیصدو سیزدهمین جلسه مورخ ۶/۱۲/۱۳۷۴ برنامه آموزشی دوره دکترای مشاوره را به تصویب رسانید. متعاقب آن دانشگاه های علامه طباطبایی و تربیت معلم از سال ۱۳۷۷ اقدام به ایجاد دوره دکترای مشاوره کردند .
دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۸۵ اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری کرد . در اولین دوره دکترای مشاوره عمومی ۵ دانشجو پذیرفت ولی از آن پس در گرایش های خانواده و شغلی دانشجو پذیرفت و هم اکنون نیز در هر دو گرایش خانواده و شغلی دانشجو می پذیرد . واحدهای درسی این دوره ۱۸ واحد درسی و ۱۸ واحد پایان نامه است.
مدت لازم برای گذراندن دروس و تدوین پایان نامه به منظور دریافت درجه دکترای مشاوره تابع آیین نامه دوره دکتری (Ph.D) مصوب دویست هفتادوچهارمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی مورخ ۸/۱۲/۱۳۷۲ می‌باشد که دو مرحله آموزشی و پژوهشی را شامل می‌شود.
دانشجو در مرحله آموزشی باید کلیه واحدهای درسی دوره دکتری و نیز امتحان جامع دوره دکتری را با موافقت بگذراند. سپس مرحله پژوهشی را آغاز کند و براساس شورای مربوط به تدوین پایان نامه دوره دکتری در زمینه مشاوره مبادرت ورزد.
درحال حاضر گروه مشاوره دارای دو استادیار و ۴ دانشیار است. داشتن مرکز مشاوره بسیار خوب در دانشگاه و مراکز مشاوره متعدد در سطح شهر و مؤسسات دولتی مختلف از جمله قابلیت هایی است که برای دوره دکتری لازم است، چون محل اصلی فعالیت دانشجویان دوره دکترای مشاوره در مراکز مشاوره دانشگاهها، مؤسسات و سطح شهر است. 

 
۱۳۹۱/۰۷/۲۷ تاریخ به روزرسانی:
۶۰۱۶ تعداد بازدید:
امتیازدهی
  • sosan badry
01 / 02 / 1393Heart

کتاب شناسایی و افزایش ظرفیت های ذهنی

مولف : دکتر جهانگیری ، بازدید : 27

کتاب  شناسایی و افزایش ظرفیت های ذهنی

یکی از بزرگ‌ترین نیازهای کنونی مردم، شناخت قدر و ارزش خویشتن و استفاده بهینه از ظرفیت‌های وجودی خویشتن است تا بتوانند با رسیدن به مرحله خودشکوفایی و کسب عزت نفس بالا، احساس بهتری نسبت به خویشتن به‌دست آورده و زندگی سالم و موفق‌تری را سپری نمایند. بهره‎گیری صحیح از ظرفیت‌های ذهنی، تنها با شناخت و آگاهی از آنها امکان‎پذیر می‌باشد.

گوشه‌ای از نیروی خلاق درونی‌تان پی خواهید برد که قادر است سلامتی شما را حفظ و موفقیت را برایتان به ارمغان بیاورد. همان قدرتی که شکوفایی آن می‌تواند تأثیر مثبت ژرف و عمیقی بر زندگی‌تان داشته باشد و شما را به تمام آرزوهای‌تان برساند و الهام بخش شما در رسیدن به زندگی شاد، سالم و موفق خواهد بود. 

این کتاب به عنوان منبع دوره آموزشی مصوب کارکنان دولت با عنوان شناسایی و افزایش ظرفیت های ذهنی از سوی دفتر آموزش و پژوهش استانداری معرفی شده است که مشتمل بر سه فصل ذهن و ظرفیت بیکران آن، سیستم خود مدیریتی و زندگی در اوج خودشکوفایی می باشد.


  • sosan badry

1

2

3

  • sosan badry


cool

  • sosan badry

ای کسی که شگفتی های عظمتت را پایانی نیست، بر محمّد و آلش درود فرست و ما را از ستم در عظمت خود باز دار.
ای آن که دوران فرمانروائیت را نهایتی نیست، بر محمّد و آلش درود فرست، و ما را از بند عذاب خود رهایی بخش.
ای کسی که گنجینه های رحمتت نابود نمی گردد، بر محمّد و آلش درود فرست و برای ما از رحمتت نصیب و بهره ای قرار ده.
ای که چشمها و دیده ها از دیدنت فرو ماند، بر محمّد و آلش درود فرست، و ما را به عرصه گاه قربت نزدیک کن.
ای کسی که در برابر قدر و مَنزِلَتت تمام مَنزِلتها کوچک است، بر محمد و آلش درود فرست، و ما را در پیشگاهت گرامی دار.
ای آن که خبرهای نهانی در نزدت آشکار است، بر محمد و آلش درود فرست، و ما را نزد خود رسوا مکن.
بار خدایا ما را به بخشش خود از بخشش دیگران بی نیاز ساز و ترس گسستن دیگران را از ما با پیوستن ما به خودت کفایت فرما، تا با وجود عطای تو از دیگری نخواهیم و با احسان تو از احدی نهراسیم.
بارخدایا بر محمّد و آلش درود فرست و در هر کار به نفع ما چاره ساز و به زیان ما چاره مساز و به سود ما تدبیر کن و به ضرر ما تدبیر مفرما، و ما را پیروز گردان و دیگران را بر ما چیره مساز.
بار خدایا بر محمد و آلش درود فرست، و ما را از غضب خود حفظ کن، و به عنایت خویش نگاهدار، و به سوی خود هدایت کن، و از پیشگاه خود دور ننما، آن را که تو حفظ کنی سالم ماند، و آن را که تو هدایت کنی دانا شود و آن را که تو به خود نزدیک سازی سود برد.
بار خدایا بدون شک بی نیازان به فضل قوت تو بی نیازند، پس بر محمد و آلش درود فرست و ما را بی نیاز گردان، و به راستی بخشندگان از فزونی داده های تو می بخشند، پس بر محمد و آلش درود فرست، و از نعمتت بر ما عطا کن، و همانا راه یافتگان در پرتو نور ذات تو راه می یابند، پس بر محمد و آلش درود فرست و ما را هدایت نمای.
بارالها هر که را تو یاری دهی هیچ خوار کننده ای قدرت خوار کردن او را ندارد، و هر که را تو ببخشی هیچ بازدارنده ای قدرت کاستن از عطایت به او را ندارد، و هر که را تو هدایت فرمایی گمراه ساختن گمراه کنندگان او را از راه بدر نبرد، پس بر محمد و آلش درود فرست و بعزّت خود ما را از شر بندگانت باز دار، و به عطایت از غیر خود بی نیاز فرمای و به وسیله ارشادت ما را به راه حق ببر.
بار خدایا به محمد و آلش درود فرست و سلامت قلوب ما را در ذکر عظمتت و آسایش بدنهایمان را در شکر نعمتت و روانی زبان ما را در وصف عطایت قرار بده.

بارالها بر محمد و آلش درود فرست، و ما را در زمره دعوت کنندگان به سویت قرار بده و از جمله راهنمایانی که به راه تو راهنمایی می کنند قرار ده، و در حلقه خاصانت جای ده، ای مهربان ترین مهربانان.

  • sosan badry

رجب نام نهری در بهشت است

امام کاظم (علیه السلام) نیز می‌فرمایند: رجب نام نهری در بهشت است که از شیر سفیدتر و از

عسل شیرین‌تر است. بنابراین هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بدارد خداوند از آن نهر به

او خواهد نوشاند.

  • sosan badry
  • sosan badry


  • sosan badry



  • sosan badry



  • sosan badry